Към Блога
Преимуществата на новото поколение финансови продукти
23.05.2022

Преимуществата на новото поколение финансови продукти

Новото поколение финансови продукти преобръща представите за финансовата система, като се доближава максимално до желанията на клиентите. Заедно с това изгражда общество от хора, които знаят как да управляват и харчат парите си по нов начин.

Бъдещето предоставя все повече начини за по-добър и лесен живот, така че хората да се наслаждават на нещата, които обичат. Те предпочитат свободата, искат да прекарват повече време със семействата си, искат да се чувстват финансово удовлетворени.

Водени от тези основни желания на клиента, все повече компании разработват финансовите си продукти, така че да дадат възможно най-добри условия за ползване на парични средства.

Кой е масовият продукт в света на финансите до момента?

Това е традиционният потребителски кредит, който мнозина са използвали. Той е вид финансов продукт, който е създаден, за да покрие различни потребителски нужди, свързани обикновено с непредвидени разходи, неочаквана нужда от пари за извършване на ремонт, погасяване на задължения и други. Придружен е с лихви и такси, начислени върху усвоената сума за периода на ползването й. Продуктът има фиксирани условия и не предлага гъвкави решения относно начина на ползване и връщане на използваната сума.

 

Какво е Violeta? Какви са нейните предимства и как дават свободата на хората да се радват на хубавите неща в живота?

Violeta е потребителски заем под формата на кредитна линия, при който клиентът има кредитен лимит, който може да използва накуп или на части в срок от 1 година.

 Какви са предимствата на Violeta?

Гъвкавост

Парите по одобрения кредитен лимит могат да бъдат използвани многократно. Violeta дава възможност за кандидатстване веднъж за определена сума, като клиентът може да тегли пари многократно, когато му потрябват, до достигане на лимита си. 

Справедливост

С Violeta ползването на пари може да бъде от 1 ден до 1 година, според желанието на клиента.  Заплащането пък е само за сумата и срока на ползване.  Така например, ако парите ви  трябват за 25 дни, то ще заплатите точно за 25 дни, а не за пълен месец. С Violeta всеки потребител може многократно да ползва 10-дневен безплатен период. Така реално, ако теглите и връщате суми до 10 дни, то може цяла година да ползвате пари напълно безплатно.

Свобода

Искате този месец да отделите по-малко пари за плащането ви по заема? Няма проблем. С Violeta клиентите сами определят кога и как да връщат усвоената от тях сума /главница/ до края на договора. Така например този месец може да решите изобщо да не връщате главница. Следващия месец да върнете част от главницата, а останалата част в края на договора. Това решение е изцяло в ръцете на клиента. Единствено на всеки 30 дни клиентите имат задължението да заплащат Текущо дължимо, което съвсем справедливо се изчислява на база ползваната от клиента сума за съответния брой дни.

Удобство

Още по-невероятно е, че след погасяване на усвоените парични средства от кредитния лимит, клиентът може  с няколко лесни стъпки просто да заяви нова сума от профила си и заявката му ще бъде разгледана бързо и коректно.

Обединение

Възможност за обединяване на кредити към други институции. В това се има предвид погасяване на потребителски кредити към други институции със средствата, отпуснати по кредитната линия Violeta. Условията на Violeta предполагат по-лесното за клиента покриване на задълженията и възможност за фокусиране върху нещата, които го карат да се чувства щастлив и свободен.

 

Светът на финансите се променя постоянно, така както всичко, което ни заобикаля. Специалистите в областта разработват продукти и услуги, които все повече да се доближават до нуждите и желанията на потребителите. Violeta е паралел между традиционното и иновационното. Тя е път към по-доброто бъдеще и финансово решение, което помага на хората да погледнат през други очи на живота.

Ако искаш, заявяваш сума на Violeta тук.