Към Блога
Как да използваш Violeta smart?
23.05.2022

Как да използваш Violeta smart?

Violeta е лилавото поколение, което следва пътя към финансовата промяна и показва, че е наистина различна, отдадена и подкрепяща. Тя е вятърът, който идва, за да ти покаже нестандартния и гъвкав начин да използваш времето и парите си.

С нея можеш да почувстваш свободата да избираш и да ползваш, без да даваш допълнително от себе си за това.

Чудесно е, когато имаш алтернатива и можеш да се фокусираш  върху истински важните неща в живота, доверявайки се на приятел, като Violeta.

Какво можеш да получиш с Violeta ?

Приготви се в следващите редове да преоткриеш смисъла на това да използваш модерния продукт и да станеш част от новото поколение, което преобръща финансовата система.

От Violeta можеш да вземеш нова сума още преди да си върнал предходната.  Не е ли чудесно? И то без да трябва да кандидатстваш отново. Всичко е толкова лесно с Violeta! Кандидатстваш веднъж и цяла година многократно теглиш пари до размера на кредитния лимит, за който си одобрен.  Още по-готиното е, че можеш да върнеш усвоената от теб сума, когато поискаш в срока на договора. Може да правиш това накуп или на части.

Защо ти е да заплащаш за пари, които не ползваш? 
Violeta пази одобрената за теб сума в резерв, без да се налага да заплащаш нищо за това. Когато ти потрябват пари само ги заявяваш и Violeta ги превежда по твоята лична банкова или платежна сметка докато работиш, пътуваш, празнуваш...Без да отделяш от времето си в редене на опашки и процедури по кандидатстване.

Violeta може да ти даде пари на заем и напълно безплатно. Като истински приятел тя ще ти услужи с пари и няма да ти поиска нищо за това, ако й ги върнеш до 10 дни. И да, тя би направила за теб това многократно.

 

Твоите решения могат да променят света и да го направят едно по-добро място за живеене. Присъедини се към Violeta. Стани част от новото поколение, което живее свободно и харчи парите си по нов начин.