Разглеждате: » Начало » Темплейти » OpenCart темплейти

Темплейти за сайтове - OpenCart темплейти

Това е може би беспорно най-добрата CMS система за изработка на онлайн магазин. Отличава се с изключителна лекота и интуитивност при работа с нея. Неограничен брой продукти и категории в онлайн магазина. Всеки един продукт си има своя вътрешна СЕО оптимизирана страница с подробни данни, снимки и характеристики за продукта. Неограничен брой вътрешни информативни страници.

Секция с производители и марки. Всеки продукт в електронния магазин се категоризира и по своя марка, така че когато посетител избере преглеждане на дадена марка на екран се визуализират всички продукти от даден производител или марка. Допълнителна функция за изтегляне на продукт чрез download. Възможност за промоции на продукти, както и намаление на цената за даден период на дадена стока. Вградена е и купонна система за повторно пазаруване на потребители.

Онлайн магазин с възможност за мултиезичност – т.е. няколко езика за потребителската част. Всички езици се администрират от админ системата. Вградена възможност за коментари от посетители на сайта, както и за оценяване на продуктите. Вградена функция за отстъпка в цената на даден продукт при поръчка на количество. Графики и отчети за продажби, преглеждани и поръчвани стоки. Наличие на опция за издаване на фактури.
Безплатен Сайт Конструктор

N:1300111896

Book Store 2.0

Виж темплейт за сайт

Цена: 131.20 лв.
Име: Book Store 2.0
Тип: OpenCart templates

N:1300111786

Tool Store

Виж темплейт за сайт

Цена: 80.00 лв.
Име: Tool Store
Тип: OpenCart templates

Направи си сам сайт!

Сайт Конструктор
е онлайн инструмент за
безплатно създаване
на уеб сайтове