Разглеждате: » Начало » Услуги » Изработка на уеб сайтове

Уеб дизайн и изработка на динамични уеб сайтове

Изработка на уеб сайтове

Изработката на един сайт е процес на създаване на уникална интернет визия, изграждане на структура от вътрешни страници, съчетани с функционалност на сайта и пълната реализация в глобалната мрежа. Самият процес е просто "правене на сайт", а едно комплексно уеб обслужване, съчетаващо нужните действия за успешен финал на проекта по изработване на сайт.

Ние сме малка фирма, работеща на принципа на ненормираното работно време. Може да Ви бъдем полезни за изработване както на малки информативни сайтове, така и на сложни динамични уеб структури. Всички наши проекти се изработват онлайн, така че с лекота работим извън границите на териториални зависимости. Дали сте от Плевен, София или Бургас, практически няма никакво значение, тъй като самите проекти за изграждане на сайтове се извършват онлайн. По всяко едно време Вие имате достъп до своя проект, където да разгледате какво е направено и съответно какво предстои по изработване на Вашия уеб сайт. В случай на нужда от коментари или просто разяснения всички онлайн комуникации са възможни - скайп, чат, ICQ и т.н.

За да изработим сайт за Вас се нуждаем от малко технически данни - какъв сайт искате, колко страници предвиждате, каква функционалност и дизайн ще са ви нужни. Всички тези разяснения може да ни изпратите като съобщение през формата за контакт, като се постараете да сте максимално точни в изискванията си за изработка на сайт. Може да посочите сайтове които на Вас ви допадат - като дизайн или като функционалност. До 24 часа ще получите оферта за изработване на сайт, съобразена с Вашите нужди. Разплащането? За него не се тревожете - предвиждаме гъвкави схеми на изплащане, съобразени с вашите финансови възможности.

Нашите цени за изработка на сайтове започват от 70 лева ... вижте страница Цени

Всички изработени от нас сайтове може да са снабдени с административна система. С нейна помощ лесно и бързо може да поддържате своя сайт актуален, да добавяте нови страници и изображения, а при някои динамични системи - да променяте менюта и банери.

Тъй като изработката на един динамичен уеб сайт е обвързана с неговата функционалност, за всяко едно ваше запитване ще получите освен оферта за изграждане на сайт, списък с наши подобни проекти или пък проект тип демо, отговарящ на нужната ви функционалност. Така че ако пред вас стои задачата за изработка на сайт, не се колебайте да получите наша оферта.