Разглеждате: » Начало » Помощ

Модифициране на темплейти HTML

Такъв темплейт може да бъде редактиран и използван от лице без никакви технически умения. Нужно е само да отвори съответните html страници и да нанесе своя текст и имена на бутони, без да променя нищо по кода на самата страница. HTML шаблони представляват предварително изработен прототип за сайт. Сайт направен с шаблон тип HTML е най-добре четим и класиран от гугъл, тъй като за неговото създаване се е погрижил екип от специалисти в областта на създавена на интернет приложения. Спазени са всички световни изисквания за чист код, текстовите абзаци са форматирани по удобен начин, така че търсещите ботове бързо и безпрепятствено да погълнат информацията от Вашия сайт.

Модифициране на темплейт Лесен Flash

Ще се изумите много приятно колко лесно и бързо се работи с Лесен Flash темплейти. В статията ще прочетете как да добавите текст, изображения и съдържание. И забележете не се нуждаете от никакъв специализиран софтуер или професионални умения за програмиране. Нужен ви е само най-обикновен текстов редактор, примерно Notepad от самия уиндоус. Темплейтите Лесен Flash съдържат в пакета форма за контакт - mail.php Това е готова форма за контакт в която е нужно да добавите само вашия имейл адрес за да започне да функционира. Безспорно това са най-ефектните шаблони за сайт, съчетаващи в себе си красив дизайн и лесна персонализация.

Модифициране на темплейт Flash фото галерия

Темплейти Флаш фото галерия са един изключително приятен начин да представите изображения на своите продукти, стоки или услуги във Вашия сайт с невероятни флаш ефекти, които ще оставят незабравими впечатления у вашите посетители. Самите флаш темплейти са снабдени с уникална административна система с помощта на която лесно и бързо ще организрате своята флаш галерия. Може да създавате неограничен брой категории и да качвате също неограничен брой изображения в тях. Административната система ще направи поддръжката и изработката на вашата флаш фото галерия изключително лесна и приятна

Модифициране на темплейт Flash видео галерия

Темплейтите с Флаш видео галерия Ви дават възможност да представите на своите посетители вашите видео файлове в красив флаш. Уникално съчетание на флаш анимация, бутони, зрителни ефекти и музикална основа за Вашия сайт. Всички темплейти от категория Флаш видео галерия разполагат със своя админ система, която ще улесни процеса за създаване на нужните ви категории за видео галерия, както и за качване на самите видео файлове на сървър. Нямате ограничени с броя на създаваните категории, нито пък в броя на видео фаловете. Единственото изискване е качваните видео файлове да са във формат FLV.

Модифициране на Flash темплейт и Flash интро

Флаш темплейтите са малко по-сложни за редактиране и промяна. Това е така, защото се изискват умения за боравене с флаш програма - например Adobe Flash. При покупка на флаш темплейт, получавате пакет с всички нужни файлове. В пакета ще намерите и изходните файлове тип FLA участващи при създаването на флаш темплейта. Това неудобство от познания на флаш програма се компенсира от пълната сводобода за модификация и промяна на самия флаш темплейт. Може да променяте буквално всичко - изображения, бутони, връзки, текстове и т.н. Може също така да добавяте допълнителни бутони с вътрешни страници към своя темплейт.

Помощни статии за OsCommerce CMS система

OSCommerce е CMS система с отворен код. OSCommerce е перфектно решение за изработка на онлайн магазин. Самата система е специализирана именно за изграждане на сайтове за електронна търговия. OSCommerce е с лек и приятен интерфейс, което позволява на собствениците на електронен магазин изграден с тази система, лесно да поддръжат своя сайт, без да е нужно да имат някакви специални умения за писане на код или програмиране. CMS системата osCommerce стартира през 2000г. и днес вече има над 250000 регистрирани магазина по целия свят. За osCommerce има изработени над 6600 различни добавки.

Помощни статии за Joomla CMS система

Joomla е CMS система с отворен код. Joomla е Вашето решение за изработка на динамичен тип сайт. С помощта на Джумла може да изградите както малък личен сайт, така и голям информативен портал. Джумла е проектирана така, че с нея може да боравят както специалисти, така и лица без нужни програмни умения. Интуитивният и приятен административен панел подпомагат лесното боравене с Джумла системата, като собствениците на сайт лесно публикуват нови статии, организират съдържание, менюта и функционални модули и допълнителни компоненти. Джумла е подходящ избор за всеки който няма опит, но иска да има свой собствен сайт.