0700 70 505 (Без допълнително таксуване)

Представяш ли си приятел, който е готов, да застане до теб срещу целия свят? Да, това е тя – Violeta. Винаги до теб, дори когато не е в полезрението ти. С Violeta няма нужда да правиш планове как да изпълниш мечтите си, тя е до теб и ти дава свободата да ги осъществиш още сега. Violeta e лилав вятър на промяната, с който ТИ си по-добрата версия на собственото си АЗ.

Violeta не е заем, овърдрафт или кредитна карта. Violeta e партньор, съмишленик и приятел. Тя е модерна, енергична, всеотдайна. Тя е твоята Violeta, с която осъществяваш плановете и мечтите си. Теглиш, връщаш, колкото и както предпочиташ - винаги до теб само на един клик разстояние.

 

Отдадена на свободата

Тя е отдадена на идеята да предостави алтернатива на традиционното финансиране, защото Тя предпочита Ти да определяш правилата. Violeta e олицетворение на свободата, пряк път към твоите мечти.

Нетипично различна

Violeta е модерна технология -по човешки разбираема. Тя е такава, каквато я харесваш и харесва различното в теб. Докато ти покоряваш върхове, Тя е с теб и носи свежия полъх на твоите успехи! Тя е иновация от ново поколение в сферата на финансовите услуги.

ЛИЛАВО ПОКОЛЕНИЕ

Violeta вярва, че за да си в баланс със себе си трябва да дадеш воля на желанията и копнежите си, да се предизвикваш ежедневно и да се надскачаш. Да разполагаш с най-ценните си ресурси – свобода и лично време, затова Violeta ти дава начин да ги използваш по най-подходящия за теб начин! Violeta е хармония, баланс, динамика и вдъхновение на твоето лилаво приключение. Violeta е двигателят на едно ново поколение мечтатели!